De Service van Noorman’s Service: De kennis, het meedenken en het beschikken over het juiste geavanceerde apparatuur.

Airless latex spuiten

bijvoorbeeld:  de meest snelle mooie en strakke afwerking die er bestaat om glad stucwerk mee te behandelen.Met airless latexspuiten kunnen we uitermate strakke wanden en plafonds leveren. De latex wordt door middel van een professionele airless spuitmachine verspoten / aangebracht.Dit gaat vele malen sneller dan het “normale” rollen en het resultaat is 10 keer mooier. Hierdoor zijn de klussen sneller klaar en heeft de klant maar een korte periode werkzaamheden in huis of bedrijfspand.

 In offerte’s zijn alle denkbare problemen meegenomen: zo plakken we alles netjes af, leveren we bezem schoon weer op en nemen het afval mee. Maar bij latex spuiten houd het natuurlijk nog niet op! Uw keuken bijvoorbeeld.  De keuken werkt nog naar behoren alleen is veroudert en/of de kleur staat u niet meer aan? Dan bent u bij Noorman’s Service aan het juiste adres.

keukenrenovatie

Wij kunnen uw keuken spuiten, U heeft meteen een nieuwe keuken na het spuiten. Bij ons kiest u voor een goedkopere optie, dat net zo goed is als een nieuwe keuken. Zo is het keukenkastjes laten spuiten een mooi onderdeel van keukenrenovatie, waarbij u uw bestaande keuken weer een nieuwe uitstraling krijgt. Geen nieuwe keuken en duizenden euro’s in kosten, maar dezelfde, vertrouwde keuken in een nieuw jasje. Deurtjes en lades worden gedemonteerd en in de spuitcabine gespoten, als het droogproces voltooid is worden deze zo snel mogelijk weer bij u in de keuken gemonteerd. vaste onderdelen wat ook in kleur moet kunnen ter plekke worden gespoten. Uiteraard word de rest dan netjes afgeplakt.

Laswerk

Laswerk wat in kleur moet?
Geen probleem wij halen de onderdelen op om aan de zaak te spuiten, of wij spuiten op locatie.
Maakt u zich geen zorgen over eventuele nevel, wij stellen de spuit dusdanig af om nevel te minimaliseren.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]